Jotunheim Rangers

Jotunheim RangersJotunheim Rangers

Ett sätt att involvera sig än mer i regionens kanske trevligaste paintball-lag;Jotunheim Rangers (est.2014).

Med fokus på samarbete och kamratskap får du här chansen att få regelbunden träning, medverkan i tävlingar, fria spel och en än större involvering i lagbaserad scenariopaintball.

Ranger – 1500sek
Spela fritt hela sommar och höstsäsongen (Period 1, 2 och 3), bli medbjuden på större event och få en äkta dogtag med ditt namn och roll i Jotunheim Rangers graverat, samt en lagpatch. Lån av utrustning, boll och luft ingår på alla event.

Rangers – Crossed Fennecs – 1300sek
För dig som redan har haft ett Ranger-medlemsskap sedan tidigare år och tillhör de lojalaste kämparna. Istället för en extra lagpatch får du specialtruppen Crossed Fennecs logga på en patch och en extra dogtag, två rökgranater och ett något billigare medlemspris.

Endast Rangermedlemsskap – 600sek
Bli medbjuden till större event och få en lagpatch samt dogtags. Lån av utrustning och fria spel ingår inte. Walkon-avgifter ingår i alla Ranger-spel och fri luft ingår. Perfekta valet för dig med egen utrustning.

Endast Rangers, Crossed Fennecs-medlemsskap – 500sek
Bli medbjuden till större event och få en elit-lagpatch samt dogtags. Lån av utrustning och fria spel ingår inte. Walkon-avgifter ingår i alla Ranger-spel och fri luft ingår. Perfekta valet för dig med egen utrustning och som i fjol var medlem i Jotunheim Rangers

 

Observera:
Jotunheim Rangers kommer att ha regelbundna träningar och spel. Det är självklart inget närvarokrav, men det skickas ut en inbjudan till alla medlemmar en gång i veckan på de öppna spelen. Det kommer även att arrangeras Rangers-only spel.

För Ranger-medlemmar med egen utrustning tillkommer ingen walk-on avgift för övningar, spel eller event så länge någon av nivåerna ovan är köpta.

Det är så klart helt ok att bära din Jotunheim-lagpatch när du deltar i andra spel, men du representerar då inte Jotunheim Rangers.

Fritt fika och lite extra boll ingår i mån av tillgång alltid till alla fullvärdiga Ranger-medlemmar.

Alla fullvärdiga Ranger-medlemmar spelar även gratis på icke-Rangers-only-spel.

 

image13