Crossed Fennecs

De arga ökenrävarna

 

Crossed-fennecsEfter att Jotunheim framgångsrikt stått emot de omkringliggande ländernas angrepp var allt frid och fröjd, och det lilla landet fick återigen åtnjuta fred – för en tid. Underrättelsekällor visar om att en koalition av fiendeländer nu slagit sig samman och samlar trupper för ännu ett anfall, någonting de kallar för the Phoenix Division. För att stå emot ännu en ansamlad fiende har Jotunheim återigen samlat ihop sina tappraste, Jotunheim Rangers, som i år fått förstärkning av veterantrupperna från tidigare kampanj; de arga ökenrävarna – the Crossed Fennecs.

 

Crossed Fennecs är ett premiummedlemsskap för deltagare som under säsongen 2014 köpte Jotunheim Rangers-medlemsskap och önskar göra så även för 2015. Förutom dogtags med sina callsigns, tillhörighet och Crossed Fennecs sigill får medlemmarna en ny patch med nya loggan och två rökgranater, och ett rabatterat pris för att spela fritt hela säsongen.

Crossed Fennecs spelar tillsammans med vanliga medlemmar i Jotunheim Rangers och blir inbjudna till samma event, såväl öppna som stängda.

 

 

Observera:
Jotunheim Rangers kommer att ha regelbundna träningar och spel. Det är inget närvarokrav, men det skickas ut en inbjudan till alla medlemmar en gång i veckan på de öppna spelen. Det kommer även att arrangeras Rangers-only spel.

För Ranger-medlemmar med egen utrustning tillkommer ingen walk-on avgift för övningar, spel eller event så länge någon av nivåerna ovan är köpta.

Det är så klart helt ok att bära din Jotunheim-lagpatch när du deltar i andra spel, men du representerar då inte Jotunheim Rangers.

Fritt fika och lite extra boll ingår i mån av tillgång alltid till alla fullvärdiga Ranger-medlemmar.